ISPRIČAJTE VAŠU PRIČU NA TikTok-u

POČNI SAD

Pokrenimo vašu prvukampanju

Pravili smo TikTokove ​​koji se ne može preskočiti za različite brendove u velikom obimu.


Prvo pravimo strategiju i planiramo ideje. Zatim kreiramo i proizvodimo sadržaj, objavljujemo ga i upravljamo prilagođenim strategijama povećanja kako bismo postigli ciljeve kampanje na najviralnijoj platformi.

ZAŠTO TIKTOK?

thinking emoji

Sa više od milijardu aktivnih korisnika širom sveta, TikTok je vodeća video platforma kratkog formata na kojoj se slavi originalnost i rađaju trendovi. Mesto gde brendovi svih veličina i industrija postaju izloženi, povećavaju broj pratilaca, promovišu globalne veze i postižu ogromne rezultate.

Približite se vašoj ciljnoj grupi
Kreiranje strategije i idejnih pravaca

Za potrebe klijenata smišijamo odgovarajući pravac koji je pogodan za TikTok prisustvo i uključujemo sve želje i ciljeve klijenta u sam proces kreiranja TikTok-a.

Video produkcija i montaža

Digital Element tim u dogovoru sa klijentom kreira odgovarajuću dinamiku za kreiranje TikTok sadržaja i u potpunosti preuzima produkcijsku ulogu.

Community management

Digital Element vodi i prati razvoj TikTok profila koji vodi, obaveštava klijenta o bitnim promenama i rezultatima i dogovara način komuniciranja sa publikom.

Influenser i Trend monitoring

Pratimo aktuelne trendove promene na mreži i po potrebi možemo locirati i kontaktirati odredene influensere po želji klijenta.